Op zoek naar een bedrijfsruimte in Amsterdam?

Wil je een mooie, fijne bedrijfsruimte huren in Amsterdam? Zoek niet verder! EBC is een business center in het hart van Amsterdam met tal van bedrijfsruimtes, die te huur zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven. Onze kantoorruimtes in Amsterdam zijn voorzien van alles dat je nodig kunt hebben. 

Zo word je vriendelijk begroet bij onze balie én zijn al onze bedrijfsruimtes voorzien van meubilair, een eigen wifi-netwerk en betaal je niet extra voor gas, water, licht of belastingen. En uiteraard is er dagelijkse schoonmaak in het pakket. En als je af en toe grote meetings hebt, kun je voor een kleine meerprijs gebruik maken van onze vergaderruimtes. Neem contact op en boek vandaag nog een rondleiding door onze vrije bedrijfsruimtes. 

Zorgeloos een professionele bedrijfsruimte huren in Amsterdam

Wil je graag een bedrijfsruimte huren in Amsterdam? Dan is het fijn als jouw bedrijfsruimte centraal is en goed bereikbaar is met het OV. Dat is het geval met de bedrijfsruimtes van EBC op de Keizersgracht; allemaal in statige panden. 

Dit kun je van ons verwachten:

  • Fijne ontvangst met receptiemedewerkers die jou én je klanten kennen
  • Geen extra kosten: inclusief gas, water, licht, dagelijkse schoonmaak en belastingen
  • Supersnelle wifi met eigen domeinnaam en wachtwoord
  • Volledig gemeubileerde kantoren
  • Meer dan 50 jaar ervaring en honderden ondernemers geholpen

Een bedrijfsruimte huren in Amsterdam op een toplocatie

Heb je een klein tot middelgroot bedrijf en zoek je een bedrijfsruimte om te huren in Amsterdam? Wij bieden bedrijfsruimtes aan van 10m² tot 120 m²; goed voor één persoon tot makkelijk tien personen. 

Onze bedrijfsruimtes in Amsterdam zijn gelegen in monumentale panden aan de Keizersgracht, de mooiste locatie van de stad. In enkele minuten wandelen sta je in de bruisende Jordaan of bij de leuke Negen Straatjes. Uiteraard zijn onze panden gelegen op loopafstand van Amsterdam Centraal en de parkeergarages P1 en Q Park Nieuwendijk. Ideaal als je bijvoorbeeld klanten wilt ontvangen in je nieuwe bedrijfsruimte in Amsterdam. 

Bedrijfsruimte huren in Amsterdam met secretariële ondersteuning

Wist je dat je bij EBC Amsterdam ook allerlei business support kunt toevoegen aan je huurpakket? Onze full service aanpak stopt immers niet bij een mooie bedrijfsruimte met alle benodigde extra’s. 

De dames van de receptie – die jou elke dag met de glimlach verwelkomen – kunnen je immers ook helpen bij allerlei dagelijkse werkzaamheden. Wil jij bijvoorbeeld graag een parttime persoonlijke assistent? Of een paar uurtjes administratieve ondersteuning per week? Het is allemaal mogelijk! 

Een bedrijfsruimte bij EBC Amsterdam huren:

  • Dagelijkse schoonmaak van je kantoor en de gemeenschappelijke ruimtes
  • Receptie en conciërgediensten: gasten ontvangen, poststukken aannemen, klein onderhoud etc.
  • Vaste lasten zoals onroerend goed belasting, milieubelasting, GWL zijn allemaal inclusief
  • Volledig gemeubileerd met een mooi interieur
  • Inschrijven bij de Kamer van Koophandel op ons adres aan de Keizersgracht

Zakelijk thuis in hartje Amsterdam

Onze missie: een prettige en gastvrije werkplek creëren waar jij al je ambities kunt realiseren.

Interesse in onze kantoorruimten? Vraag een offerte aan.