Secretariële ondersteuning bij EBC Amsterdam

Bij ondernemen komen veel kleine taakjes kijken die na een tijdje best veel tijd in je planning innemen, zoals telefoontjes aannemen en post verwerken. Daarom kun je bij EBC Amsterdam ook jouw secretariaatswerkzaamheden uitbesteden! Wij bieden immers secretariële ondersteuning aan, waarbij wij al deze kleine taakjes van je overnemen. Zo kun jij je volledig focussen op je zaak. Wel zo handig.

Lijkt het je wel fijn om tijdens je werkdag niet gestoord te worden door telefoontjes of kleine werkzaamheden, zoals post verwerken, documenten scannen en doormailen? Dan is onze secretariële ondersteuning echt iets voor jou. 

Andere business support services van EBC Amsterdam

Naast onze secretariële ondersteuning, bieden we ook andere business support services aan. Denk aan telefoonbeantwoording of onze “persoonlijke assistent”-service waarbij we inzetbaar zijn voor tal van taken, van het beantwoorden van e-mails tot het brengen van was naar de stomerij en het plannen van dinertjes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Geïnteresseerd in onze secretariële ondersteuning? Vul dan hieronder het formulier in en wij komen snel bij je terug.

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe wordt secretariële ondersteuning ingezet bij EBC Amsterdam?

Nemen jouw secretariaatswerkzaamheden te veel tijd in beslag in je planning? Dan kun je die uitbesteden aan de professionals van EBC Amsterdam! Telefoontjes aannemen, post verwerken, hotels boeken… we doen het allemaal! Dit is een heel flexibele ondersteuning, die afgestemd kan worden op je wensen en behoeften.

Wat voor secretariële ondersteuning biedt EBC Amsterdam?

Onze secretariële ondersteuning is erg flexibel, dus we kunnen verschillende dingen voor je oppakken. Denk aan notuleren, de telefoon opnemen, post verwerken, bedrijfsgeschenken versturen en meer.

Hoe kan ik secretariële ondersteuning aanvragen bij EBC Amsterdam?

Neem voor onze secretariële ondersteuning gerust contact met ons op of loop langs bij de dames van de front office.

Jouw succes is ons succes

Onze professionele en gastvrije medewerkers zorgen er graag voor dat jij je voor 100% op je ambities kunt richten.

Interesse? Wij nemen contact met je op.