Huur een (virtueel kantoor) met business support

Als ondernemer is het fijn zodra je je kunt focussen op de écht belangrijke dingen. Als je bij ons een kantoorruimte huurt in Amsterdam kun je er ook voor kiezen om business support af te nemen. Sowieso ontvangen wij jouw klanten met een glimlach en zorgen we ervoor dat je kantoor en onze vergaderruimtes in Amsterdam er altijd tip-top in orde uitzien, maar met business support gaan we nog een stapje verder. 

Moet je op zakenreis maar heb je geen zin om zelf uit te zoeken welke vluchten en hotels het handigst zijn? Dat nemen we graag voor je over. Vergat je iemands verjaardag? Geen probleem – wij regelen een taart en bloemen. 

De service van EBC Amsterdam

Weet je wat ook fijn is? EBC Amsterdam is erg kleinschalig, maar wel uiterst professioneel. Zo ken je als klant onze receptiemedewerkers én kennen ze jou en je klanten. Zo worden jouw klanten fijn ontvangen op kantoor en kun je gezellig een babbeltje maken met onze medewerkers als je een vraag hebt. Veel fijner dan elke dag een ander gezicht te zien! Met onze 40 jaar ervaring weten wij wat ondernemers belangrijk vinden en daarom streven wij elke dag naar perfectie. 

Interesse in onze business support? Neem nu contact met ons op! 

Jouw succes is ons succes

Onze professionele en gastvrije medewerkers zorgen er graag voor dat jij je voor 100% op je ambities kunt richten.

Interesse? Wij nemen contact met je op.