Huur een (virtueel kantoor) met business support

Als ondernemer is het fijn zodra je je kunt focussen op de écht belangrijke dingen. Als je bij ons een kantoorruimte huurt in Amsterdam kun je er ook voor kiezen om business support af te nemen. Sowieso ontvangen wij jouw klanten met een glimlach en zorgen we ervoor dat je kantoor en onze vergaderruimtes in Amsterdam er altijd tip-top in orde uitzien, maar met business support gaan we nog een stapje verder. 

Moet je op zakenreis maar heb je geen zin om zelf uit te zoeken welke vluchten en hotels het handigst zijn? Dat nemen we graag voor je over. Vergat je iemands verjaardag? Geen probleem – wij regelen een taart en bloemen. 

De service van EBC Amsterdam

Weet je wat ook fijn is? EBC Amsterdam is erg kleinschalig, maar wel uiterst professioneel. Zo ken je als klant onze receptiemedewerkers én kennen ze jou en je klanten. Zo worden jouw klanten fijn ontvangen op kantoor en kun je gezellig een babbeltje maken met onze medewerkers als je een vraag hebt. Veel fijner dan elke dag een ander gezicht te zien! Met onze 40 jaar ervaring weten wij wat ondernemers belangrijk vinden en daarom streven wij elke dag naar perfectie. 

Interesse in onze business support? Neem nu contact met ons op!

 

Veelgestelde vragen

 

Wat is de business support van EBC Amsterdam?

Onze business support zijn verschillende soorten van administratieve en secretariële ondersteuning die we kunnen aanbieden aan ondernemers die een kantoor hebben bij EBC. Denk aan telefoonbeantwoording, het reserveren van vluchten en plaatsen in een restaurant en het verzorgen van de bedrijfsadministratie.

Welke business support services biedt EBC Amsterdam aan?

We bieden vier types business support services aan. Zo kun je kiezen voor telefoonbeantwoording, maar net zo goed voor administratieve ondersteuning, secretariële ondersteuning en een bepaald aantal uren hulp van een persoonlijke assistent. Wij kunnen onze business support services aanpassen aan jouw wensen.

Waarom raden we onze business support aan bij EBC Amsterdam?

Wij raden onze business support altijd aan, omdat we zo ondernemers kunnen ontzorgen. Want door minder tijd te moeten investeren in papierwerk of minder vaak je focus te verliezen door zelf geen telefoontjes op te nemen, kun je je beter concentreren op je onderneming.

Jouw succes is ons succes

Onze professionele en gastvrije medewerkers zorgen er graag voor dat jij je voor 100% op je ambities kunt richten.

Interesse? Wij nemen contact met je op.