Van een virtueel kantoor naar een echt kantoor doorgroeien

Als je na een tijdje wil doorgroeien, dan kun je bij ons ook een kantoorruimte in Amsterdam huren. Dan kun je je klanten ook in je professioneel kantoor ontvangen in één van onze monumentale panden aan de Keizersgracht. Uiteraard met dezelfde fijne service van ons team.

 

Veelgestelde vragen

 

Wat is een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor is een service die business centers – zoals EBC- aanbieden waarbij je gebruik kunt maken van het zakelijke adres (ons adres is op de Keizersgracht!), zonder dat je daar echt je kantoor hebt en bijvoorbeeld gewoon thuis werkt. Daarnaast kun je genieten van extra voordelen: pakjes en brieven worden aangenomen bij je virtueel kantoor, je kunt vergaderen met je klanten in de vergaderruimtes en het business center kan je telefoontjes aannemen.

Wat zijn de voordelen van een virtueel kantoor?

Er zijn verschillende voordelen: ten eerste kun je gebruikmaken van een handig – of in het geval van EBC: prestigieus – zakelijk adres. Maar ten tweede geeft het je als ondernemer ook privacy als je vanuit huis werkt en dit niet op al je zakelijke communicatie wilt vermelden. Als je een zakelijk kantoor huurt bij EBC Amsterdam, kun je hier ook je klanten ontvangen in onze vergaderruimtes, we kunnen je telefoontjes aannemen en en pakjes aanvaarden.

Wat zijn de voorzieningen van een virtueel kantoor?

In principe heeft een virtueel kantoor geen voorzieningen, maar bij EBC Amsterdam zetten we wel de naam van je onderneming bij onze receptie en kunnen we post ontvangen en doorsturen en de telefoon beantwoorden. Ook geven we je de optie om voor een kleine meerprijs 2 dagdelen per maand te vergaderen in één van onze vergaderruimtes.

Hoe kan ik meer informatie aanvragen over een virtueel kantoor?

Op zoek naar meer informatie over onze ‘virtueel kantoor’-service? Dan kun je ons bellen op +31 (0)20 520 7500. Geheel vrijblijvend, uiteraard!

Klanten professioneel ontvangen

We ontvangen je bezoek vriendelijk in onze fraaie receptie en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jouw meeting in een ontspannen en inspirerende sfeer kan verlopen.

Interesse in onze virtuele kantoor services? Vraag een offerte aan.