Een virtuele kantoorruimte in Amsterdam

Bij ons kun je trouwens ook een virtuele werkplek huren. Zo heb je een prestigieus zakelijk adres dat je kunt gebruiken voor je zakelijke uitingen. Ook kun je gebruikmaken van onze vergaderruimtes als je bezoek hebt. Ook nemen we je telefoonbeantwoording uit handen en kunnen we pakjes aannemen. Handig, toch? Bekijk snel onze opties!

Onze vergaderruimtes en prachtige Franse binnentuin

Wil je een werkplek huren in Amsterdam? Dan is het fijn als je niet de hele tijd binnen hoeft te zitten. Uiteraard kun je door onze centrale locatie even heerlijk struinen over de grachten, maar je kunt ook relaxen in een van onze gemeenschappelijke ruimtes, zoals de lobby, de keuken en onze prachtige binnentuin. Zo is onze Franse binnentuin de ideale plek om informeel een kopje koffie te drinken alvorens een klant binnen te halen! 

Daarnaast beschikt EBC over een vijftal vergaderruimtes. Ze zijn geschikt voor groepen van 2 tot 20 personen en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Bovendien zijn ze ideaal voor momenten wanneer je wat extra ruimte nodig hebt. Denk aan vergaderingen, trainingen, brainstormsessies of een dagkantoor voor als je even rustig wilt werken.

Bij EBC Amsterdam kun je flexibel onze vergaderruimtes bijhuren en betaal je niet voor ruimtes die slechts een aantal keer per maand gebruikt worden. Bekijk nu onze vergaderruimtes in hartje Amsterdam.

Zakelijk thuis in hartje Amsterdam

Onze missie: een prettige en gastvrije werkplek creëren waar jij al je ambities kunt realiseren.

Interesse in onze kantoorruimten? Vraag een offerte aan.