Een virtuele kantoorruimte in Amsterdam

Bij ons kun je trouwens ook een virtuele werkplek huren. Zo heb je een prestigieus virtueel bedrijfsadres dat je kunt gebruiken voor je zakelijke uitingen. Ook kun je gebruikmaken van onze vergaderruimtes als je bezoek hebt. Ook nemen we je telefoonbeantwoording uit handen en kunnen we pakjes aannemen. Handig, toch? Bekijk snel onze opties!

Onze vergaderruimtes en prachtige Franse binnentuin

Wil je een bedrijfsruimte huren in Amsterdam? Dan is het fijn als je niet de hele tijd binnen hoeft te zitten. Uiteraard kun je door onze centrale locatie even heerlijk struinen over de grachten, maar je kunt ook relaxen in een van onze gemeenschappelijke ruimtes, zoals de lobby, de keuken en onze prachtige binnentuin. Zo is onze Franse binnentuin de ideale plek om informeel een kopje koffie te drinken alvorens een klant binnen te halen! 

Daarnaast beschikt EBC over een vijftal vergaderruimtes. Ze zijn geschikt voor groepen van 2 tot 20 personen en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Bovendien zijn ze ideaal voor momenten wanneer je wat extra ruimte nodig hebt. Denk aan vergaderingen, trainingen, brainstormsessies of een dagkantoor voor als je even rustig wilt werken.

Bij EBC Amsterdam kun je flexibel onze vergaderruimtes bijhuren en betaal je niet voor ruimtes die slechts een aantal keer per maand gebruikt worden. Bekijk nu onze vergaderruimtes in hartje Amsterdam.

 

Veelgestelde vragen

Welke voorzieningen kan ik verwachten van de kantoorruimtes?

Als je bij ons een kantoorruimte huurt, dan is het interieur inclusief. Maar ook gas, water, licht, supersnelle wifi, dagelijkse schoonmaak én alle gemeentelijke belastingen zijn inclusief. Ook fijn: wij nemen ook telefoontjes op en pakketjes aan.

Worden de kantoorruimtes ook schoongemaakt?

Uiteraard! Bij EBC Amsterdam wordt jouw kantoorruimte dagelijks schoongemaakt. Er is ook een conciërgeservice – stel dat er bijvoorbeeld een bureaustoel kapot gaat, dan wordt deze snel vervangen.

Wat is de gebruikelijke huurtermijn van een kantoorruimte bij EBC Amsterdam?

Wij werken met een contracttermijn van minimaal 6 maanden. Je kunt bij ons kiezen voor een contracttermijn van 6 maanden of 1 jaar.

Kan ik me inschrijven bij de KvK op het adres van EBC Amsterdam?

Ja, je kunt jouw onderneming inschrijven bij de Kamer van Koophandel op ons adres aan de Keizersgracht. Zo heb je een indrukwekkend zakelijk adres.

Zijn de vergaderruimtes inbegrepen als ik een kantoorruimte huur?

Als je bij EBC Amsterdam een kantoorruimte huurt, dan kun je vergaderen tegen een gereduceerd tarief. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Zakelijk thuis in hartje Amsterdam

Onze missie: een prettige en gastvrije werkplek creëren waar jij al je ambities kunt realiseren.

Interesse in onze kantoorruimten? Vraag een offerte aan.