Als ondernemer is het fijn als je je kunt focussen op wat écht belangrijk is. Maar bij ondernemen horen ook best veel administratieve taken, die veel ondernemers niet altijd even fijn vinden. Daarom bieden we bij EBC Amsterdam ook administratieve ondersteuning aan. Onze professionals kunnen je vluchten en hotels boeken voor zakenreizen, betalingen invoeren, notuleren en meer. Zo hoef jij daar geen zorgen over te maken en heb je meer tijd voor jouw onderneming.

Andere business support services van EBC Amsterdam

Wist je dat we naast administratieve ondersteuning, ook andere services aanbieden? Zo kun je bij ons ook kiezen voor secretariële ondersteuning. Wij verwerken dan jouw post, kunnen documenten scannen, mailen en kopiëren, staan in voor de telefoonbeantwoording en meer. 

Eerder op zoek naar allround ondersteuning? Dan bieden we ook de “Persoonlijke Assistent”-service aan. In dat geval nemen we met plezier jouw administratieve én secretariële ondersteuning over en zijn we ook inzetbaar voor andere taken. Moet er een klein evenement worden verzorgd? Geen probleem! Moeten er restaurants worden gereserveerd voor zakelijke etentjes? Doen we! Wil je graag leuke cadeautjes sturen naar relaties, maar weet je niet wat te kiezen? Wij zoeken het uit. 

Geïnteresseerd in onze administratieve ondersteuning? Neem snel contact met ons op.

Jouw succes is ons succes

Onze professionele en gastvrije medewerkers zorgen er graag voor dat jij je voor 100% op je ambities kunt richten.

Interesse? Wij nemen contact met je op.