Als ondernemer is het fijn als je je kunt focussen op wat écht belangrijk is. Maar bij ondernemen horen ook best veel administratieve taken, die veel ondernemers niet altijd even fijn vinden. Daarom bieden we bij EBC Amsterdam ook administratieve ondersteuning aan. Onze professionals kunnen je vluchten en hotels boeken voor zakenreizen, betalingen invoeren, notuleren en meer. Zo hoef jij daar geen zorgen over te maken en heb je meer tijd voor jouw onderneming.

Andere business support services van EBC Amsterdam

Wist je dat we naast administratieve ondersteuning, ook andere services aanbieden? Zo kun je bij ons ook kiezen voor secretariële ondersteuning. Wij verwerken dan jouw post, kunnen documenten scannen, mailen en kopiëren, staan in voor de telefoonbeantwoording en meer. 

Eerder op zoek naar allround ondersteuning? Dan bieden we ook de “Persoonlijke Assistent”-service aan. In dat geval nemen we met plezier jouw administratieve én secretariële ondersteuning over en zijn we ook inzetbaar voor andere taken. Moet er een klein evenement worden verzorgd? Geen probleem! Moeten er restaurants worden gereserveerd voor zakelijke etentjes? Doen we! Wil je graag leuke cadeautjes sturen naar relaties, maar weet je niet wat te kiezen? Wij zoeken het uit. 

Geïnteresseerd in onze administratieve ondersteuning? Neem snel contact met ons op.

Veelgestelde vragen

 

Hoe wordt administratieve ondersteuning ingezet bij EBC Amsterdam?

De professionals van de front desk kunnen je ondersteunen met allerlei administratieve taken, van vluchten en hotels boeken tot zakenreizen regelen, betalingen invoeren, notuleren, telefoontjes aannemen en meer. Zo houd jij meer tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Wat voor administratieve ondersteuning biedt EBC Amsterdam?

Bij EBC Amsterdam kunnen we heel flexibel allerlei administratieve taken overnemen. Denk aan notuleren bij meetings, invoeren van data, het betalen van rekeningen, vluchten en hotels boeken… We gaan graag met je in gesprek waarbij je ondersteuning nodig hebt.

Hoe kan ik administratieve ondersteuning aanvragen bij EBC Amsterdam?

Wil je graag wat administratieve ondersteuning? Spreek dan gerust een van de dames aan de front office aan!

Jouw succes is ons succes

Onze professionele en gastvrije medewerkers zorgen er graag voor dat jij je voor 100% op je ambities kunt richten.

Interesse? Wij nemen contact met je op.