Als je bij ons één van onze vergaderlocaties in het hart van Amsterdam huurt, dan kun je dit verwachten:

  • Professionele en vriendelijke ontvangst van de receptiemedewerkers
  • Vergaderen op een prachtige locatie
  • De keuze uit verschillende  mooie vergaderruimtes in Amsterdam centrum + de mogelijkheid om uniek te vergaderen in onze prachtige binnentuin
  • Inclusief catering en administratieve ondersteuning
  • Supersnelle wifi en alles wat je nodig hebt om te vergaderen
  • Op een steenworp afstand van het OV en parkeergarages
  • Meer dan 40 jaar ervaring en honderden ondernemers geholpen

Welke vergaderlocatie in Amsterdam past bij jou?

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie om een grote deal te sluiten? Of wil je graag eens brainstormen in een inspirerende vergaderruimte? Dan ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres. Bij ons kun je uniek vergaderen in onze prachtige ruimtes die verstopt zitten achter indrukwekkende grachtenpanden. We geven je graag meer informatie over onze vergaderruimtes in Amsterdam! Ook goed om te weten: welke ruimte je ook huurt, wij regelen alles. Wij ontvangen je gasten met een glimlach en zorgen ervoor dat al onze unieke vergaderlocaties er altijd tip-top in orde uitzien.

Een keizerlijk onthaal

Het ervaren EBC Amsterdam team aan de Keizersgracht zorgt ervoor dat alle gasten zich direct thuis voelen. Ze staan erom bekend alles tot in de puntjes te verzorgen. Ze regelen specifieke aankleding, catering en faciliteren conference calls. Op zoek naar een goed restaurant, hotel of privé boottour door de grachten na afloop van de meeting? Het EBC Amsterdam team kent alle parels in de stad en houdt ervan je in de watten te leggen.

Handig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto

Wist je dat onze inspirerende vergaderlocaties goed te bereiken zijn? Onze panden bevinden zich in Amsterdam centrum, dicht bij het Centraal Station, wat ideaal is als er personen met het openbaar vervoer komen. Vanaf het CS, is het slechts een kleine wandeling langs prachtige pak- en herenhuizen naar onze perfecte locatie. 

Onze bijzondere vergaderlocaties in het centrum van Amsterdam zijn ook bereikbaar met de auto; parkeergarages P1 Amsterdam Centraal en Q-Park Nieuwendijk liggen praktisch om de hoek. 

De perfecte ruimte voor je bijeenkomst gevonden of een rondleiding boeken? Reserveer hier of bel direct 020-5207500. Een vergaderruimte huren in Amsterdam waarbij alles voor je wordt geregeld, doe je bij EBC Amsterdam. 

Meer diensten van EBC Amsterdam

Als je fan bent van onze prachtige locatie in hartje Amsterdam of van onze service, dan vind je het vast fijn om te weten dat je bij ons ook een kantoorruimte in Amsterdam kunt huren. Heb je geen kantoorruimte nodig maar vind je het wel fijn om een imposant postadres te hebben? En vind je het handig om steeds gebruik te maken van onze receptieservice, die telefoontjes aanneemt, maar net zo goed poststukken en pakketten aanvaardt? Dan is onze ‘virtueel kantoor’-service ideaal. Als je bij ons een virtueel kantoor huurt, kun je ook steeds vergaderen in Amsterdam in onze vergaderruimtes als dit nodig is. En dat aan een scherpe prijs! 

 

Veelgestelde vragen

 

Welke vergaderruimtes kun je huren bij EBC Amsterdam?

EBC Amsterdam biedt 5 vergaderruimtes aan, geschikt voor 2 tot 20 personen. Van ons “Tuinhuis” bij de prachtige Franse binnentuin, tot een vergaderruimte met een 17e eeuwse plafondschildering of een ruimte bomvol Ajax memorabilia – de keuze is aan jou.

Welke voorzieningen zijn er aanwezig in de vergaderruimtes?

Al onze vergaderruimtes zijn uitgerust met leuk meubilair en high speed internet. Twee ruimtes zijn ook voorzien met een flatscreen of smart board; ideaal voor video conferencing. We bieden ook catering en administratieve ondersteuning aan als extra services als je een vergaderruimte huurt.

Welke kleine vergaderruimtes biedt EBC Amsterdam aan?

Bij EBC Amsterdam hebben we drie kleinere vergaderruimtes: de Ajax Room met een capaciteit tot 4 personen en de Ceres Room en Prudence Lounge, beide met een capaciteit tot 6 personen.

Hartelijkheid en professionaliteit zitten verankerd in ons DNA.

Met ons team zorgen we ervoor dat de bijeenkomst perfect naar jouw wensen geregeld is. Bezoekers worden bij EBC Amsterdam gastvrij in de lobby ontvangen en naar de vergaderruimte begeleid.

Interesse? Informeer naar onze vergaderarrangementen.