Als zelfstandige ondernemer is focus ontzettend belangrijk én uiteraard ook erg fijn. Niets vervelender dan net een stalen focus te hebben … en dat dan de telefoon rinkelt die jouw focus opslokt. Ook als je vaak meetings hebt, is het vervelend (voor jezelf en je klanten) als de telefoon de hele tijd rinkelt.  

Daarom biedt EBC Amsterdam ook een telefoonbeantwoording service aan voor alle klanten die bij ons een (virtuele) kantoorruimte in Amsterdam huren. Wij regelen al jouw telefoontjes, zodat jij hard kunt blijven doorwerken.

Meer handige business support voor bedrijven

Naast onze telefoonbeantwoording service, kunnen we je ook ontlasten met onze administratieve ondersteuning of secretariële ondersteuning. Heb je graag een partner waar je een scala aan taken aan kunt toevertrouwen? Dan is onze ‘Persoonlijke assistent’-service vast wat voor jou. Neem gerust contact met ons op om hier meer informatie over te ontvangen.

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe wordt telefoonbeantwoording ingezet bij EBC Amsterdam?

De professionals van de front desk beantwoorden op een professionele manier je telefoontjes. Door onze kennis van alle bedrijven waar we voor werken, lijkt het alsof de beller gewoon jouw secretariaat spreekt. Wij houden bij wie er gebeld heeft en waarom, ook geven we je een seintje via e-mail.

Wanneer kun je telefoonbeantwoording inzetten bij EBC Amsterdam?

Als je al klant bent bij EBC en de dag-in-dag-uit rinkelende telefoon beu bent, neem dan gerust contact met ons op. We nemen dit werkje met plezier van je over en forwarden je via e-mail wie er naar je gebeld heeft en hoe dringend het is.

Hoe kan ik telefoonbeantwoording aanvragen bij EBC Amsterdam?

Geïnteresseerd in deze service? Kom gerust langs bij de front office om dit te bespreken of neem contact met ons op via +31 (0)20 520 7500.

Jouw succes is ons succes

Onze professionele en gastvrije medewerkers zorgen er graag voor dat jij je voor 100% op je ambities kunt richten.

Interesse? Wij nemen contact met je op.