EBC Amsterdam team

Zakelijk thuis voor jouw ambities

EBC Amsterdam is een full service boutique business center aan de Amsterdamse Keizersgracht. Ervaar onze faciliteiten, energieke sfeer en persoonlijke aandacht voor details. In onze monumentale panden aan de Keizersgracht creëren we al meer dan 50 jaar inspirerende werkruimtes. Een zakelijk thuis waar onze klanten al hun ambities zorgeloos kunnen waarmaken. Want een kantoor bij EBC Amsterdam is meer dan prachtig ingerichte ruimte aan de grachten.  Met beschikking over stijlvolle meeting rooms en extra ondersteuning wanneer jij daar behoefte aan hebt biedt EBC Amsterdam ondernemers de flexibiliteit die essentieel is voor groei en optimale prestaties.

Onze klanten variëren van advocatenkantoren tot recruitment, van creatieve agencies tot architecten en consultants. Ze hebben één ding gemeen: ze floreren in een omgeving met een uitstraling die strookt met hun eigen ambities.

Uitstraling

Klanten, gasten en collega’s voelen zich direct welkom door de goede sfeer en onze persoonlijke en professionele benadering. Ons receptie team is al jaren uitstekend op elkaar ingespeeld en wordt gewaardeerd om haar ‘make it happen’ mentaliteit, betrokkenheid en vindingrijkheid. Boek nu een rondleiding. We stellen je graag aan het EBC team voor.

COVID-19 veiligheidsmaatregelen
Om onze gasten, huurders en team te beschermen, heeft EBC Amsterdam extra maatregelen omtrent social distancing, routing, toegang, mechanische ventilatie en grondige dagelijkse schoonmaak getroffen. Voor specifieke vragen kun je altijd contact met ons opnemen. De laatste COVID-19 updates van de Nederlandse overheid vind je hier.

Ontmoet ons team

De stem, het gezicht en de backbone voor onze klanten.

Meld je aan voor updates en aanbiedingen van het leukste zakelijke thuis in Amsterdam!