Kleine vergaderruimte huren in Amsterdam

Wil jij met een kleine groep vergaderen, brainstormen of overleggen in een andere omgeving voor wat nieuwe inspiratie? En ben daarom op zoek naar een kleine vergaderruimte? Dan ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres! Wij hebben diverse kleine vergaderruimtes in het hartje van Amsterdam op de prachtige Amsterdamse grachten. Iedere kleine vergaderruimte is voorzien van een uniek en eigen design, veel daglicht en hoge plafonds. Ook beschikt het over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een zo efficiënt mogelijke vergadering. Kortom; al onze kleine vergaderruimtes zijn perfect voor een inspirerende vergadering. Niet voor niets is EBC Amsterdam verkozen tot één van de drie beste vergaderlocaties van Noord-Holland.

Wil jij een kleine vergaderruimte huren op een inspirerende plek in hartje Amsterdam? Kom te vergaderen in een van onze vergaderruimtes in Amsterdam!

Kleinschalig vergaderen aan de Keizersgracht

Kies jij voor een van de vergaderruimtes van EBC Amsterdam voor jouw vergadering, brainstorm of overleg? Dan kom je terecht in een omgeving dat voorzien is van alle gemakken voor de meest optimale vergadering of brainstorm. Zo kom je dus niet te kort aan faciliteiten in onze kleine vergaderruimte. Je hebt de keuze uit verschillende vergaderruimtes. Iedere ruimte is voorzien van een uniek design, wat het nog meer bijzonder maakt om hier aan de slag te gaan. Je komt tenslotte hoe dan ook te vergaderen in een inspirerende en prikkelende omgeving als je voor je kleine vergaderruimte kiest voor EBC Amsterdam.

Bij EBC Amsterdam regelen we alles vooraf

Wil jij vergaderen in een van onze prachtige vergaderruimtes in hartje Amsterdam? Ons ervaren team zorgt voor de perfecte setting voor jouw vergadering. Indien gewenst kunnen we zelfs de catering en administratieve ondersteuning regelen. wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat, zodat jij je zonder enige zorgen kunt focussen op enkel het overbrengen van een sterk verhaal tijdens je vergadering.

Jij hoeft verder dus niets te doen wanneer je kiest voor een kleine vergaderruimte en de service van EBC Amsterdam!

Kom je vergaderen in een vergaderruimte van EBC Amsterdam? Dan profiteer je van:

  • Vergaderen in een inspirerende omgeving in hartje Amsterdam
  • Supersnelle wifi en alle mogelijke faciliteiten voor een optimale vergadering
  • Een professionele ontvangst van je klanten en bezoekers door onze receptie
  • Een vergaderruimte op loopafstand van Amsterdam Centraal Station & parkeergarages

De kleine vergaderruimtes van EBC Amsterdam

Ben jij op zoek naar een kleine vergaderruimte in Amsterdam? En wil je voor de verandering eens in een andere omgeving vergaderen, overleggen of brainstormen? Dan is EBC Amsterdam hiervoor dé ideale plek. Je kunt bij ons terecht voor de volgende kleine vergaderruimtes:

Toch op zoek naar een grotere vergaderruimte: bekijk ons prachtige Tuinhuis!

Kies je voor vergaderen in een van onze vergaderruimtes? Dan regelen wij alles. Jouw klanten ontvangen wij met een glimlach en een goede service. En dat in een schone, inspirerende omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vergadering? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug, zodat jij snel kunt vergaderen in een kleine vergaderruimte in hartje Amsterdam.