HomeBlogsOp zoek naar een unieke vergaderlocatie?

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie?

Heb jij de wens om een unieke vergaderlocatie te vinden in Amsterdam? Dan ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres! Wij hebben vijf sfeervolle en unieke vergaderlocaties in het centrum van Amsterdam. Dit maakt dat je dus de mogelijkheid hebt om te vergaderen in hartje Amsterdam. En niet zomaar een unieke vergaderlocatie; onze vergaderlocaties zijn voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een zo optimaal mogelijke vergadering. Ook kom je te vergaderen in een locatie met een uniek design en veel daglicht. Dit maakt onze vergaderlocaties dus de perfecte plek in Amsterdam voor een goede vergadering, brainstorm of workshop. Maar ook voor het plaatsvinden van coachingsgesprekken of teambuilding bieden wij de ideale unieke vergaderlocatie.

Ben jij dus op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Amsterdam? Dan kun je het beste terecht bij EBC Amsterdam.

Vergader op een unieke vergaderlocatie in Amsterdam

Ga jij vergaderen in een van onze unieke vergaderlocaties? Dan profiteer je van vergaderruimtes die voorzien zijn van alle gemakken voor jouw vergadering. We hebben verschillende vergaderlocaties die je kunt gebruiken voor je vergadering; van een moderne lounge of studio tot een ruime boardroom. Lekker van de buitenlucht genieten tijdens je vergadering? Dan hebben we ook de unieke vergaderlocatie “Tuinhuis” in een Franse binnentuin! Al onze vergaderlocaties hebben ieder iets unieks en eigen.

Ons ervaren team helpt je graag tot de unieke vergaderlocatie te komen voor jouw vergadering of brainstorm! Bovendien kun je bij het gebruiken van onze vergaderlocatie ook profiteren van een passende catering en eventuele administratieve ondersteuning. Wij regelen dat alles al klaar staat voordat jouw vergadering start. Zo verloopt je overleg, vergadering of brainstorm immers zo optimaal mogelijk. Dit betekent dat jij zelf niets hoeft te doen bij het huren van een van onze unieke vergaderlocaties in Amsterdam. Het enige waar jij mee bezig hoeft te zijn, is het sterk overbrengen van jouw verhaal voor je vergadering!

Onze vergaderlocaties zijn makkelijk bereikbaar

Kies jij ervoor om te vergaderen op een van onze unieke vergaderlocaties in Amsterdam? Dan kun je deze erg makkelijk bereiken. Al onze vergaderlocaties bevinden zich namelijk op loopafstand van het centraal station van Amsterdam en parkeergarages P1 Amsterdam Centraal en Q-Park Nieuwendijk. Wanneer je op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie in Amsterdam waar jij een inspirerende vergadering kunt realiseren, ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres!

De voordelen van een vergaderlocatie huren bij EBC Amsterdam

Wil jij vergaderen op een van de vergaderlocaties bij EBC Amsterdam? Dan profiteer je onder andere van:

  • Een receptieteam dat jou persoonlijk kent en je gasten professioneel ontvangt
  • De mogelijkheid om te vergaderen op een unieke locatie in Amsterdam
  • Catering en administratieve ondersteuning bij inbegrepen
  • Snelle wifi
  • Op loopafstand van Amsterdam CS en parkeergarages

Bekijk onze vergaderlocaties

Wil jij eens vergaderen in een andere inspirerende omgeving en ben je daarom op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Amsterdam? Dan ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres. Je kunt bij ons verschillende vergaderlocaties huren, met elk een uniek en eigen design:

Ongeacht de ruimte die je kiest; wij regelen alles voor je. Wij zorgen ervoor dat jij en je gasten met een vriendelijke glimlach en een goede service worden ontvangen en in een inspirerende en schone omgeving kunnen vergaderen.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te ontdekken. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug, zodat jij snel aan de slag kan met jouw vergadering!

Zakelijk thuis in hartje Amsterdam

Onze missie: een prettige en gastvrije werkplek creëren
waar jij al je ambities kunt realiseren.

    Interesse in een van onze services?

    Vraag een offerte aan.