Virtuele receptie

Virtuele receptie

Wil jij je klanten en bezoekers op een efficiënte en professionele wijze te woord staan, maar heb je zelf niet de ruimte en mogelijkheid om dit te realiseren? Dan kun je bij EBC Amsterdam terecht! Wij helpen je door middel van virtuele receptie. Zo hoef je niet langer te denken aan een receptionist vinden op locatie, maar zorgen wij ervoor dat jouw receptionele zaken virtueel worden aangepakt.

Ben jij op zoek naar virtuele receptie? Bij EBC Amsterdam helpen wij je met jouw business support.

Een oplossing voor jouw secretariële zaken

Wanneer je op zoek bent naar een virtuele receptie, ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres. Wij bieden secretariële ondersteuning; van het beantwoorden van telefoontjes en mails tot het maken van reserveringen en het verwerken van post. Wij regelen het allemaal zodat jij hard kunt doorwerken en focussen op andere zaken.

Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen voor optimale business support voor je bedrijf. Wij werken zeer professioneel en klantgericht én bieden flexibiliteit. Bovendien kennen wij jou en je bedrijf goed genoeg om zoveel mogelijk vragen zelf al te kunnen beantwoorden. We houden je op de hoogte wie er belt en om welk onderwerp het gaat. Dan kun jij ondertussen door met je werk en op je eigen gemakje de tijd nemen om mensen terug te bellen. Win-win situatie voor zowel jou als je gasten die bellen. Die worden immers direct geholpen bij het bellen naar jouw onderneming.

Belt iemand voor het inschieten van een meeting? Ook dan helpen wij met het inplannen van meetings in je agenda.

EBC Amsterdam regelt jouw secretariële ondersteuning

Lijkt het je fijn om tijdens je werkdag ongestoord door te werken en niet gestoord te worden door telefoontjes, of zaken als post verwerken en documenten doormailen? Dan is onze virtuele receptie echt wat voor jou. Bij ons kun je jouw secretariaat werkzaamheden uitbesteden en meer richten op hetgeen waar jij het meest je energie uithaalt: ondernemen.

De voordelen van onze virtuele receptie:

  • Flexibele ondersteuning: afhankelijk van je wensen kunnen wij jouw onderneming wekelijks of maandelijks voor enkele uren ondersteunen. Verandert dit plots? Ook dat is geen probleem. Wij zijn flexibel en ondersteunen jou aan de hand van jouw wensen en groei van je bedrijf.
  • Kostenbesparend: je hoeft niet op zoek te gaan naar een vaste (parttime of fulltime) medewerker op locatie.
  • Meer ruimte voor andere zaken: je hoeft je niet langer van je werk af te houden door constante telefoontjes, wij regelen het voor je. Jij kunt je dus 100% focussen op je eigen werkzaamheden.
  • EBC Amsterdam kent jou en je bedrijf: wij kennen niet alleen jou en je bedrijf door en door – ook kennen we je klanten en beantwoorden we hun professioneel aan de telefoon.

De business support services van EBC Amsterdam

Je kunt met jouw bedrijf niet alleen bij EBC Amsterdam terecht voor een virtuele receptie. Wij bieden ook andere business support services aan, zoals administratieve ondersteuning of een persoonlijke assistent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze business support services en de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Geïnteresseerd in onze virtuele receptie? Neem contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.