Wil jij vergaderen, overleggen of brainstormen op een unieke, inspirerende locatie in Amsterdam? Dan ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres! Je vindt bij ons vijf sfeervolle vergaderlocaties in het centrum van Amsterdam. Vergaderlocaties met allen een eigen design, veel daglicht, hoge plafonds en alle faciliteiten die je nodig hebt voor het vergaderen. Onze vergaderlocaties zijn daarom de perfecte plek voor een vergadering, brainstorm, workshop, presentatie, coaching of teambuilding. 

Je haalt bij sommige van onze ruimtes je inspiratie niet alleen uit de prachtige vergaderlocaties, maar ook uit het uitzicht. Je werkt namelijk vaak met uitzicht over de Amsterdamse grachten. Niet voor niets is EBC Amsterdam verkozen tot een van de drie beste vergaderlocaties van Noord-Holland.

Onze vergaderlocaties aan de Keizersgracht zijn makkelijk te bereiken. De vergaderlocaties bevinden zich namelijk op loopafstand van Amsterdan Centraal Station en parkeergarages P1 Amsterdam Centraal en Q-Park Nieuwendijk. Dus ben jij op zoek naar een inspirerende, bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam? Dan is EBC Amsterdam de plek voor jou.

Vergaderen op een unieke locatie in Amsterdam

Kom jij vergaderen op onze vergaderlocaties in Amsterdam? Dan kom je te werken in een vergaderruimte die is voorzien van alle gemakken om zo optimaal mogelijk te vergaderen, overleggen en/of brainstormen. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor 2 tot 20 personen. Van een moderne studio en lounge tot een ruime board room. Allemaal uniek ingericht, met zelfs een vergaderlocatie in een Franse binnentuin. Jij kiest welke vergaderlocatie in Amsterdam het beste bij jouw overleg past.

Kies jij voor een vergaderlocatie huren bij EBC Amsterdam? Ons ervaren team voorziet je van de perfecte vergaderlocatie. Ook helpen wij met het verzorgen van een passende catering of administratieve ondersteuning. Jouw conference en video calls zetten wij zelf op én we zorgen dat alles al klaar staat voor jouw presentatie. Jij hoeft zelf dus niks te regelen bij het huren van onze vergaderlocatie. Dat betekent meer tijd en ruimte om je vergadering inhoudelijk sterk neer te zetten.

De voordelen van een vergaderlocatie huren bij EBC Amsterdam

Huur jij jouw vergaderlocatie in Amsterdam bij EBC Amsterdam? Je profiteert van de volgende voordelen:

  • Een professionele ontvangst van jouw gasten door onze receptiemedewerkers die jou persoonlijk kennen
  • Vergaderen op een unieke locatie in Amsterdam
  • Keuze uit verschillende vergaderlocaties in het centrum van Amsterdam, waaronder in een prachtige Franse binnentuin
  • De catering en administratieve ondersteuning bij inbegrepen
  • Snelle wifi en alle moderne faciliteiten
  • Op loopafstand van het Centraal Station en parkeergarages

Al meer dan 40 jaar helpen wij honderden ondernemingen met een succesvolle vergadering in onze vergaderlocaties in Amsterdam. Wanneer mogen wij jou helpen?

Welke vergaderlocatie past bij jou?

Ben jij op zoek naar een vergaderlocatie voor een succesvolle vergadering? Of wil je voor de verandering eens brainstormen in een andere omgeving en daarom een inspirerende vergaderlocatie huren? Dan ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres. Bij ons is het mogelijk om in prachtige ruimtes te overleggen, namelijk in:

Welke ruimte jij ook kiest voor jouw vergadering: wij regelen alles. Jouw klanten worden gegarandeerd met een glimlach en een goede service ontvangen in een schone, inspirerende omgeving.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te ontdekken. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug, zodat jij snel aan de slag kan met jouw vergadering!

Hartelijkheid en professionaliteit zitten verankerd in ons DNA.

Met ons team zorgen we ervoor dat de bijeenkomst perfect naar jouw wensen geregeld is. Bezoekers worden bij EBC Amsterdam gastvrij in de lobby ontvangen en naar de vergaderruimte begeleid.

Interesse? Informeer naar onze vergaderarrangementen.