Heb jij niet zozeer een vaste kantoorruimte nodig, maar verlang jij wel naar een professionele uitstraling van je onderneming? Kies voor een virtueel bedrijfsadres op een locatie met internationale allure. En hiervoor ben je bij EBC Amsterdam op het juiste adres. Via ons huur je namelijk een virtueel bedrijfsadres op een mooie, unieke locatie in Amsterdam: op de Keizersgracht. Hiermee krijgt jouw onderneming dus direct een professionele indruk.

Een virtueel bedrijfsadres op een prachtige locatie

Wil jij een virtueel bedrijfsadres bemachtigen op een mooie locatie met internationale allure? Bij EBC Amsterdam geniet je niet alleen van een virtueel bedrijfsadres op een mooie locatie, maar ook van de service die wij onze klanten bieden. Je profiteert bij een virtueel bedrijfsadres huren bij EBC Amsterdam namelijk van de volgende voordelen:

  • Wij ontvangen jouw gasten, ook bij vergaderingen, en staan je klanten professioneel telefonisch te woord
  • Je post en pakketjes worden door ons aangenomen
  • Je kunt je bedrijfslogo bij de receptie plaatsen
  • Voor bedrijfsuitingen is het mogelijk je virtuele bedrijfsadres te gebruiken

Klaar om jouw klanten niet alleen virtueel, maar ook in het echt eens de hand te schudden in een professionele ruimte? Dan huur je bij ons ook eenvoudig een vergaderruimte in Amsterdam.

De voordelen van een virtueel bedrijfsadres

Werk jij veel vanuit huis, maar wil jij je bedrijf een professionelere uitstraling geven? Dan is een virtueel bedrijfsadres huren bij EBC Amsterdam zeker een aanrader. Niet alleen beschik je dan over een virtueel bedrijfsadres op een prachtige locatie in Amsterdam. Ook hoef je niet langer je privé-adres te gebruiken voor je correspondentie én heb je ook niet direct de kosten van een vaste kantoorruimte. Bovendien profiteer je van de diensten die EBC Amsterdam biedt.

Lijkt het je wat om een virtueel bedrijfsadres op de Keizersgracht in Amsterdam te hebben? Kom gerust langs voor een rondleiding. Wij staan voor je klaar!

Kantoorruimte huren? Ook dat kan bij EBC Amsterdam

Ben jij na een tijdje klaar met een virtueel adres en toe om de overstap te maken naar een écht kantoor? Dan kun je ook daarvoor terecht bij EBC Amsterdam. Wij verhuren namelijk ook kantoorruimtes in Amsterdam. Hier is het volgende bij inbegrepen:

  • Het interieur
  • De schoonmaak
  • Wifi
  • Receptieservice

Zou jij wel een virtueel bedrijfsadres of een echt kantoor op een unieke plek in Amsterdam willen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Klanten professioneel ontvangen

We ontvangen je bezoek vriendelijk in onze fraaie receptie en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jouw meeting in een ontspannen en inspirerende sfeer kan verlopen.

Interesse in onze virtuele kantoor services? Vraag een offerte aan.