De voordelen van een virtueel adres hebben

Als je ervoor kiest om een virtueel vestigingsadres te huren, dan geniet je wel van de uitstraling van ons adres en de diensten die EBC Amsterdam biedt, maar heb je niet de grote kost van een vaste kantoorruimte. Een virtueel adres is dus ideaal als je graag vanuit huis werkt, maar je bedrijf wat meer prestige wil geven en/of als je het niet fijn vindt om je persoonlijke adres op al je correspondentie te moeten vermelden. 

Mocht je op termijn willen overstappen van ons ‘virtueel adres’-pakket naar een een echt kantoor bij EBC Amsterdam, dan kan dat uiteraard ook. Wij verhuren kantoorruimtes in Amsterdam waarbij het interieur, de schoonmaak, de wifi, de receptieservice en meer allemaal inclusief zijn. Wel zo handig! 

Lijkt het je wel wat, zo’n virtueel adres op de Keizersgracht? Kom dan langs voor een rondleiding of vul hieronder ons offerteformulier in. Wij komen snel bij je terug!

 

Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de voordelen van een virtueel adres?

Als je kiest voor een virtueel kantooradres voor je bedrijf of organisatie, dan kies je voor meer privacy. Je hoeft immers je privé-adres niet op je zakelijke communicatie te vermelden. En dan kun je net zo goed kiezen voor een virtueel adres met aanzien; zoals de Keizersgracht bij EBC Amsterdam.

Wat zijn de voorzieningen van een virtueel adres?

Een virtueel adres heeft in principe niet echt voorzieningen, maar bij EBC zetten we wel de naam van je bedrijf op een bordje bij de receptie, nemen we telefoontjes aan en tekenen we voor pakketjes. Ook voor een vergaderlocatie in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres! Voor een kleine meerprijs kan je 2 dagdelen per maand vergaderen in één van onze vergaderruimtes.

Hoe kan ik meer informatie aanvragen over een virtueel adres?

Op zoek naar meer informatie over een virtueel postadres? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of plan een bezichtiging om jouw nieuwe virtuele adres te komen bezichtigen.

Klanten professioneel ontvangen

We ontvangen je bezoek vriendelijk in onze fraaie receptie en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jouw meeting in een ontspannen en inspirerende sfeer kan verlopen.

Interesse in onze virtuele kantoor services? Vraag een offerte aan.