De voordelen van een virtueel adres hebben

Als je ervoor kiest om een zakelijk vestigingsadres te huren, dan geniet je wel van de uitstraling van ons adres en de diensten die EBC Amsterdam biedt, maar heb je niet de grote kost van een vaste kantoorruimte. Een virtueel adres is dus ideaal als je graag vanuit huis werkt, maar je bedrijf wat meer prestige wil geven en/of als je het niet fijn vindt om je persoonlijke adres op al je correspondentie te moeten vermelden. 

Mocht je op termijn willen overstappen van ons ‘virtueel adres’-pakket naar een een echt kantoor bij EBC Amsterdam, dan kan dat uiteraard ook. Wij verhuren kantoorruimtes in Amsterdam waarbij het interieur, de schoonmaak, de wifi, de receptieservice en meer allemaal inclusief zijn. Wel zo handig! 

Lijkt het je wel wat, zo’n virtueel adres op de Keizersgracht? Kom dan langs voor een rondleiding of vul hieronder ons offerteformulier in. Wij komen snel bij je terug!

Klanten professioneel ontvangen

We ontvangen je bezoek vriendelijk in onze fraaie receptie en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jouw meeting in een ontspannen en inspirerende sfeer kan verlopen.

Interesse in onze virtuele kantoor services? Vraag een offerte aan.