Virtueel kantooradres

Een virtueel kantooradres in Amsterdam

Zie je het al voor je om een zakelijk adres te hebben op een locatie met veel allure? Of heb je de voorkeur om je privé-adres niet te benutten voor je bedrijf? Dan is het mogelijk om bij EBC Amsterdam een zakelijk virtueel kantooradres te huren op de Keizersgracht in Amsterdam. Een echte hotspot, al zeggen we het zelf.

Kies jij voor een virtueel kantooradres bij EBC Amsterdam? Dan heb je niet alleen een virtueel kantooradres op één van de mooiste locaties in Amsterdam. Ook geniet je van de voordelen die wij onze klanten bieden. Wij nemen bijvoorbeeld post en pakketjes aan en staan bij belletjes je klanten professioneel te woord. Hebben je klanten meer de voorkeur voor een afspraak op locatie? Dan is het ook mogelijk een van onze unieke, sfeervolle vergaderruimtes te huren.

Wil jij de professionele uitstraling van jouw bedrijf een boost geven en ben je op zoek naar een virtueel kantooradres? Dan ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste (kantoor)adres! EBC Amsterdam is al meer dan 40 jaar geliefd bij ondernemers.

Een virtueel kantooradres op een unieke plek in Amsterdam

De grachtengordel is een iconische locatie in Amsterdam. Iedereen die al eens in Amsterdam is geweest of erover heeft gehoord, kent het. Stel je dan eens voor hoe het is om op deze iconische locatie jouw virtuele kantooradres in Amsterdam te hebben. Ook kun je het adres gebruiken voor de contactgegevens op je website, visitekaartjes, etc.

Een zakelijk virtueel kantoor in Amsterdam huren bij EBC Amsterdam? Dat betekent:

 • Professioneel telefoonaanname (internationale of lokale oproepen)
 • Receptieservice
 • Persoonlijk ontvangst door de receptiemedewerkers
 • Bezoekers gastvrij ontvangen bij vergaderingen
 • Post aannemen
 • Bedrijfslogo bij de receptie
 • Gebruikmaken van het adres voor bedrijfsuitingen

Een extra, maar belangrijk voordeel van huren bij EBC Amsterdam? Je betaalt niet de kosten van een vaste kantoorruimte. Zie jij jezelf al werken op de Keizersgracht?

Vergader op de Keizersgracht

Het is begrijpelijk dat er niet alleen dagen zijn dat je enkel vanaf je laptop aan het overleggen of vergaderen bent met klanten. Klanten willen vast ook op locatie komen voor meetings. Ook daarvoor zit je bij EBC Amsterdam goed. Wij hebben verschillende vergaderruimtes die je kunt huren tegen een gunstig tarief. Dit kan voor een uur, een halve dag of een hele dag. Wij hebben verschillende ruimtes die geschikt zijn voor 2 tot 20 personen, waarvan iedere ruimte alles heeft wat er nodig is voor een creatieve brainstormsessie of inspirerende meeting en vergadering. En dat met high-speed internet.

Daarnaast hoef jij zelf niet jouw klanten te ontvangen. Onze receptiemedewerkers hebben jarenlange ervaring en ontvangen jouw klanten met veel enthousiasme en professionaliteit. Neem eens een kijkje naar onze vergaderruimtes in Amsterdam. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons tuinhuis bij de prachtige Franse binnentuin of de Ajax Room? Genoeg mogelijkheden om jouw vergadering in een inspirerende omgeving te laten plaatsvinden.

Wat zijn de voordelen van een virtueel adres?

Wil jij een zakelijk virtueel adres huren? Geniet van de uitstraling van onze locatie én natuurlijk de diensten die wij bieden. Dit zonder dat je vast zit aan de kosten van een vaste kantoorruimte. En waarom een virtueel adres? Dat kan erg voordelig zijn wanneer je veel vanuit huis aan het werk bent, maar wel een locatie wil hebben om klanten uit te nodigen én een professionelere uitstraling van je bedrijf wenst. Bovendien is een virtueel kantooradres prettig wanneer je liever niet je privé-adres gebruikt voor zakelijke correspondentie.

Bevalt het virtuele kantooradres van EBC Amsterdam je zo goed? Dan kan je op termijn ook overstappen van een virtueel adres naar een écht kantoor. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor het huren van kantoorruimtes in Amsterdam. Een kantoorruimte bij EBC Amsterdam huren is inclusief:

 • het interieur
 • de schoonmaak
 • WiFi
 • receptieservice

Dit en nog meer! Wil jij een virtueel kantooradres voor jouw bedrijf op een van de mooiste plekken in Amsterdam? Kom snel langs voor een rondleiding of vul hieronder het offerteformulier in. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Zakelijk thuis in hartje Amsterdam

Onze missie: een prettige en gastvrije werkplek creëren
waar jij al je ambities kunt realiseren.

  Interesse in een van onze services?

  Vraag een offerte aan.