Virtueel postadres in Amsterdam

Ben je ondernemer en wil je graag je zakelijke activiteiten scheiden van je privé? Dan is een virtueel postadres ideaal. Dat kunnen wij voor je betekenen bij EBC Amsterdam. En mocht je gewoon op zoek zijn naar een indrukwekkend virtueel postadres, dan hebben we ook goed nieuws voor jou: EBC  Amsterdam bevindt zich aan de Keizersgracht, zonder enige twijfel een van de locaties met de meeste allure in heel Nederland. Ideaal voor jouw onderneming. 

Gun jouw bedrijf een professionele uitstraling en kies voor een virtueel postadres bij EBC Amsterdam. Je geniet van extra voordelen, zoals het feit dat we ook je klanten professioneel telefonisch te woord staan, we je pakjes aannemen én het feit dat je bij ons ook een vergaderruimte kunt huren mochten klanten willen langskomen. 

Een virtueel postadres in hartje Amsterdam

Wie kent de grachtengordel nu niet? Dat jouw virtueel adres in Amsterdam zich op de grachtengordel bevindt, straalt prestige uit. Zeker omdat je dat adres kunt gebruiken voor je website, visitekaartjes en meer. 

Als je een virtueel postadres huurt, dan kun je dit verwachten: 

  • Professionele ontvangst door onze receptiemedewerkers die jou kennen
  • Gastvrij ontvangst van je bezoek bij vergaderingen
  • Receptieservice 
  • Telefoonaanname (internationaal of lokaal telefoonnummer)
  • Aannemen van post (brieven, pakketten en koerierszendingen)
  • Mogelijkheid tot het plaatsen van je  bedrijfslogo bij de receptie
  • Gebruik van ons adres voor bedrijfsuitingen zoals visitekaartjes, website en meer
  • Erg handig: je hebt niet de kosten van een vaste kantoorruimte

Meetings op de Keizersgracht

Als je vanuit huis werkt maar een virtueel postadres hebt, dan is er vroeg of laat de kans dat jouw klanten eens persoonlijk met jou willen meeten. En naar jouw kantoor willen komen! Gelukkig voor jou kun je als klant van EBC tegen een heel scherpe prijs ook een van onze vergaderruimtes in Amsterdam huren. We hebben prachtige vergaderruimtes voor 2 tot 20 personen; ideaal voor een meeting, vergadering of brainstormsessie. 

De voordelen van een virtueel postadres

Denk je eraan om over te schakelen naar een virtueel adres? Dan kan dat meerdere voordelen geven voor jouw onderneming. Ten eerste hoef je niet meer ‘te koop’ te lopen met jouw privé-adres; wel zo fijn als je bijvoorbeeld vaak visitekaartjes uitdeelt.

Daarnaast ziet het er natuurlijk ook indrukwekkend uit, zo’n adres op de Keizersgracht. En aangezien EBC Amsterdam ook telefoontjes aanneemt voor jou, gelooft iedereen dat je hier ook een kantoorruimte huurt. Mocht je op termijn toch kiezen voor een kantoorruimte in Amsterdam, dan kun je zonder problemen ‘doorgroeien’ bij ons. 

Geïnteresseerd in een virtueel postadres op de Keizersgracht? Kom dan langs voor een rondleiding of vul hieronder ons offerteformulier in. Wij komen snel bij je terug! 

 

Klanten professioneel ontvangen

We ontvangen je bezoek vriendelijk in onze fraaie receptie en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jouw meeting in een ontspannen en inspirerende sfeer kan verlopen.

Interesse in onze virtuele kantoor services? Vraag een offerte aan.