Een virtueel vestigingsadres op een van de mooiste locaties in Amsterdam én eentje met internationale allure? Dan kun je bij EBC Amsterdam terecht voor het huren van een virtueel vestigingsadres op de Keizersgracht. Niet alleen maak je hierbij gebruik van ons adres. Ook profiteer je van de voordelen die wij onze klanten bieden én hoef je niet langer je persoonlijke adres te gebruiken voor je bedrijf.

EBC Amsterdam ondersteunt bijvoorbeeld in het ontvangen van je gasten en het aannemen van telefoontjes. Maar ook nemen we je post en pakketjes in ontvangst. Heb je vaak meetings en wil je liever je klanten eens in het echt spreken of de hand schudden in een unieke, inspirerende ruimte? Huur gemakkelijk een van onze unieke vergaderruimtes voor een scherpe prijs. 

Al meer dan 40 jaar is EBC Amsterdam geliefd bij ondernemers. Ben jij de volgende onderneming die wij mogen voorzien van een professionele uitstraling? Huur jouw zakelijke, virtuele vestigingsadres bij EBC Amsterdam.

Een virtueel vestigingsadres op een unieke locatie in Amsterdam

Wil jij een virtueel vestigingsadres huren voor jouw onderneming? Dan ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres. Of om nog preciezer te zijn; je virtuele kantoor in Amsterdam aan de Keizersgracht. Wij staan met veel enthousiasme al meer dan 40 jaar klaar voor ondernemers. 

Er is een receptieservice bij het huren van je virtuele vestigingsadres inbegrepen. Ook doen wij de telefoonaanname, ongeacht of oproep vanuit een internationaal of lokaal telefoonnummer komt, en nemen wij je post aan. Bovendien heb je de mogelijkheid om je bedrijfslogo bij de receptie te plaatsen en het virtuele vestigingsadres te gebruiken voor je bedrijfsuitingen. Denk bijvoorbeeld aan je website, visitekaartjes, e-mail handtekening, etc. 

Wil je een vergadering houden op kantoor? Dan kun je een vergaderruimte huren én rekenen op een professionele ontvangst door onze receptiemedewerkers. 

De voordelen van een virtueel vestigingsadres

Kies jij voor een zakelijk vestigingsadres huren in Amsterdam? Dan profiteer je van verschillende voordelen, waaronder:

  • je onderneming oogt professioneler doordat je virtuele adres is gevestigd op een mooie locatie
  • je hoeft je privé-adres niet te gebruiken voor je onderneming
  • je hebt niet de kosten die je wel hebt met een vaste kantoorruimte in Amsterdam

Mocht je over een periode willen switchen van een virtueel adres naar een écht kantoorpand bij EBC Amsterdam op Keizersgracht, dan kan dat ook! Bij ons kun je namelijk niet alleen terecht voor een virtueel vestigingsadres huren, maar ook voor een kantoorruimte huren of vergaderruimte huren in Amsterdam.

Virtueel vestigingsadres huren bij EBC Amsterdam?

Wil jij een virtueel vestigingsadres huren? Dan ben je bij EBC Amsterdam aan het juiste adres. Wij staan al meer dan 40 jaar klaar voor ondernemers. Geef jouw onderneming een professionelere uitstraling met een virtueel adres én gebruik deze ook voor je bedrijfsuitingen. Bovendien profiteer je ook van de service van EBC Amsterdam die erbij komen kijken.

Klaar om jouw virtuele vestigingsadres te huren op een unieke locatie in Amsterdam? Vraag gerust een offerte aan.

Klanten professioneel ontvangen

We ontvangen je bezoek vriendelijk in onze fraaie receptie en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jouw meeting in een ontspannen en inspirerende sfeer kan verlopen.

Interesse in onze virtuele kantoor services? Vraag een offerte aan.