Postadres voor bedrijven

Heb jij niet de wens voor een vaste kantoorruimte, maar wil je wel een postadres hebben voor jouw onderneming? Dan kun je bij EBC Amsterdam terecht! Bij ons is het mogelijk om een virtueel postadres voor bedrijven te huren. En dat op een bijzondere locatie in hartje Amsterdam, namelijk op de Keizersgracht. Hiermee heb je niet alleen een virtueel postadres voor je onderneming, maar zorgt deze ook voor een professionele indruk bij je klanten.

Een virtueel postadres voor bedrijven op een unieke locatie

Wil jij een virtueel adres in Amsterdam hebben voor je onderneming? Wij bieden een virtueel postadres voor bedrijven op een mooie locatie met internationale allure. Daarbij profiteer je van onze service wanneer je kiest om een virtueel postadres bij ons te huren. Dit komt er namelijk bij kijken:
Het receptieteam van EBC Amsterdam ontvangt je gasten en staat je klanten ook professioneel te woord
Je post en pakketjes worden door ons aangenomen
De mogelijkheid om je bedrijfslogo bij onze receptie te plaatsen
Ook voor je bedrijfsuitingen kan je ons virtueel postadres voor bedrijven gebruiken

Wil jij niet alleen virtueel je klanten zien, maar ook eens in het echte leven de hand schudden? Dan kun je ook eenvoudig bij ons een vergaderruimte in Amsterdam huren.

De voordelen van een virtueel postadres voor bedrijven

Wanneer je liever niet vanuit één vaste werkplaats aan de slag wilt, maar wel je onderneming een professionele uitstraling wilt geven, is een virtueel postadres de perfecte oplossing. En een virtueel postadres voor bedrijven huren kan bij EBC Amsterdam! Zo beschik je niet alleen over een postadres op een bijzondere locatie in Amsterdam, ook heb je niet de directe kosten van een vaste kantoorruimte én hoef je niet je eigen adres te gebruiken voor correspondentie. Daarbij kun je profiteren van de diensten van EBC Amsterdam!

Lijkt het je wat om een postadres op de Keizersgracht in Amsterdam te hebben? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan voor je klaar!

Toch liever een kantoorruimte huren in plaats van een virtueel adres?

Ook dat is mogelijk bij EBC Amsterdam! Wij verhuren namelijk ook kantoorruimtes in Amsterdam. Niet alleen profiteer je van een unieke werkomgeving in hartje Amsterdam. Ook zorgen wij voor het interieur, het regelmatig schoonmaken, snelle wifi én kun je gebruik maken van onze receptieservice.

Zie jij jezelf werken op een unieke omgeving in Amsterdam? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.