Klanten professioneel ontvangen en vergaderen in Amsterdam

Wil jij ook jouw klanten professioneel kunnen ontvangen op één van de mooiste locaties van Amsterdam centrum? Neem dan contact met ons op om meer te weten over de prijzen van onze bijzondere vergaderlocaties.

 

Veelgestelde vragen

 

Welke vergaderruimtes biedt EBC Amsterdam aan?

EBC Amsterdam heeft 5 vergaderruimtes geschikt voor 2 tot 20 personen, aan de Keizersgracht en op een steenworp van het OV en parkeergarages. Catering en administratieve ondersteuning tijdens een vergadering behoren tot de extra beschikbare mogelijkheden.

Welke voorzieningen zijn er aanwezig bij de vergaderlocaties van EBC Amsterdam?

Al onze vergaderlocaties in Amsterdam zijn leuk ingericht en beschikken over supersnelle wifi. Meerdere van onze vergaderruimtes zijn voorzien van een smart board of flat screen voor video conferencing en presentaties. EBC kan ook catering en administratieve ondersteuning verzorgen als je een vergaderlocatie huurt.

Kun je virtueel vergaderen bij EBC Amsterdam?

Dat is mogelijk in onze vergaderruimtes “Tuinhuis” en “Apollo Studio”, die respectievelijk zijn uitgerust met een smart board met touch screen en een grote flatscreen. Zo kunnen personen die niet op locatie zijn ook makkelijk inbellen.

Klanten professioneel ontvangen

We ontvangen je bezoek vriendelijk in onze fraaie receptie en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jouw meeting in een ontspannen en inspirerende sfeer kan verlopen.

Interesse in onze virtuele kantoor services? Vraag een offerte aan.